Villa Sandvigen
Bryllup og fest
Møter og konferanser
Minnestund
Om oss
Matkurs
Blogg
Kontakt


Home

Matkurs

Ta med forkle for her skal alle være med!

Et matkurs er en ypperlig gave som gleder hele familien.


KURSKVELDEN:

Ved ankomst serveres det en enkel rett samt et glass vin, så slipper man å lage mat på tom mage.

Vi deler oss opp i grupper, 2-5 på hver gruppe avhengig av hvor mange der er totalt, der hver gruppe får ansvar for en eller flere retter. Vi veileder dere gjennom matlagingen.

Når alle er ferdig, har vi dekket bord inne i restauranten.

Kursene er lagt opp slik at du får ett innblikk hvordan man planlegger og tilrettelegger for en middag. En viktig del av kurset er også å servere den. Invitér gjerne gjester til middag.(gjesten må betale for mat og drikke).

Da får hver enkelt ansvar for hver sin rett og serverer sammen med meg

Dere ønskes velkommen inn på kjøkkenet hvor du og dine kolleger lager mat sammen med meg. I løpet av kvelden får dere lære hvordan dere best behandler og tilbereder råvarene. Her er det mange gode tips å imponere hjemme med ved senere anledninger. Gjennom kurset er dere selv med på å tilberede kveldens tre retters meny. Menyen vil variere fra sesong til sesong, men dere kan være trygge på at kokken ved Villa Sandvigen bruker de til enhver tid beste råvarene.

Kurs 1, Sauser

Lage gode sauser og krafter fra bunnen av.

Kr.950


Kurs 2, Nordiske smaker

Lær å lage mat med de unike råvarene vi har her i Norden. Mangfoldet av gode råvarer forvandles til nye og spennende smaker.

Kr.1000


Kurs 3, Gourmet

3 retter

-Kamskjell

-Reinsdyr

-Søtt til kaffe`n

Kr.1300


Kurs 4, Fisk og skalldyr

Lær å lage mat med de unike råvarene vi har her i Norden. Mangfoldet av gode råvarer forvandles til nye og spennende smaker.

Kr.1000